• info@vvneerbeek.com
  • 046-4379154

V.V. Neerbeek. Een bijzondere vereniging gelegen tussen twee grootmachten. Standvastig. Trots. Klein, maar dapper. Een club waar vriendschappen voor het leven ontstaan. Waar een teamgenoot meer is dan iemand die je op de training ziet en je je wedstrijd mee speelt. Een club waar ‘samen’ belangrijker is dan ‘alleen’ en clubmensen en vrijwilligers gewaardeerd worden door de leden.

Winnen is uiteraard erg belangrijk. Maar Neerbeek is ook een club waar een paar uur na een nederlaag dezelfde sfeer hangt als na een glansrijke overwinning. Een club waar de kantine van even grote waarde is als de groene mat. Waar de sfeer hangt van thuis. Een ontmoetingsplek in goede en in slechtere tijden. Een luisterend oor is nooit ver weg, net als een arm of schouder om samen feest te vieren. En dat al meer dan 35 jaar.

VV Neerbeek is een club van vaste, trouwe leden. Een club waar nieuwelingen worden opgenomen in de vereniging. Iedereen is er welkom en vóelt zich er welkom. Oud-leden die door omstandigheden vertrekken, vinden op gezette tijden de weg terug naar de kantine om herinneringen op te halen en wedstrijden en feesten her te beleven.

VV Neerbeek, de club van prachtige overwinningen. De club van een pils op de bar en een broodje kroket als bodem voor de zondag. De club voor jong en oud. De bijzondere club waar het nimmer saai is. Een buitenbeentje wellicht. Maar wel een prachtig buitenbeentje.

Kijkend naar onze prachtige kantine en accommodatie, naar de bedrijvigheid en spelplezier van de jeugd op de zaterdagochtend, naar de gezelligheid op de zaterdagmiddag, naar de wil om te winnen op de groene mat, naar de feesten na een overwinning, naar de blije en trotse gezichten bij het behalen van een prijs. Het vervult ons met trots, met blijdschap en sterkt ons in de gedachte dat we een fantastische club zijn. Want wij, wij zijn Neerbeek!