• info@vvneerbeek.com
  • 046-4379154

Verslag kampioenswedstrijd Neerbeek 3

21 mei… de dag van de waarheid. Een zonnige zondag in het Zuiden. Waar in de rust de brilstand nog op het scorebord staat gebeurt na de thee iets wat geen mens vooraf met een pen had kunnen beschrijven (laat staan dat iemand zich die moeite genomen zou hebben). Havantia komt met 10 man te staan na een forse charge en vanaf dat moment ruikt Neerbeek bloed. 0-1….0-2…en we ruiken het kampioenschap. Maar net als in een slechte B-film komt de tegenstander terug…en hoe… In 8 minuten tijd leidt Havantia met 3-2.

Na 90 speelminuten lijkt het doek te vallen. Maar niets is minder waar. De man in het zwart heeft een hagelnieuwe Seiko en zijn blinkende klokje liegt niet. De blessuretijd wordt optimaal benut en 3-3 betekent betekent: verlenging. De dood of de gladiolen in een strijd van tweemaal 15 minuten. Het zuurstoftekort wordt door beide teams opgevangen en alle middelen worden aangegrepen om stand te houden. Wisselspelers wisselen wissels en geblesseerde spelers spelen geblesseerd verder.

Dan piept de Seiko wederom. Pingels….. Als je wilt weten hoe bloedstollend spannend deze serie strafschoppen daadwerkelijk was, vraag het de aanwezigen zelf, dan wordt het verhaal nog spannender en mooier. Maar na 3 pingels van Wicher (ja het is heus), een vliegende redding van Veraart en uiteindelijk de allesbeslissende strafschop van Allan, zegeviert het recht en kan er maar één de winnaar zijn en de schaal in ontvangst nemen! Vriendenteam Neerbeek 3 KAMPIOENEN!!!!!!!

Ps. Waar de schaal nu is… voor u een vraag… voor ons… een mysterie

Geen reacties

Laat een reactie achter