• info@vvneerbeek.com
  • 046-4379154

Standpuntbepaling V.V. Neerbeek inzake (corona)rellen:

Beste leden, ouders en verzorgers,

Vooropgesteld dat eenieder het recht heeft op een eigen mening en het recht heeft om te demonstreren hebben wij met afschuw deze week de beelden gezien van de rellen in Stein, Geleen en elders in het land en tevens de dreiging van ongeregeldheden in onze eigen gemeente. Bij deze ongeregeldheden waren veel(al) jongeren betrokken.

V.V.Neerbeek is een zichzelf respecterende vereniging die midden in de samenleving wenst te staan. Een mooie kleine club die tevens bestaansrecht heeft dankzij lokale middenstanders uit o.a. de omliggende dorpen en gemeenten. Indien leden van V.V. Neerbeek (jong of oud) besluiten om deel te nemen aan deze schaamteloze rellen en plunderingen, dan zal met onmiddellijke ingang het lidmaatschap worden opgezegd!

We gaan er uiteraard vanuit dat wij enkel leden hebben met goed fatsoen en dat bovenstaande volledig overbodig is.

Toch vinden wij het belangrijk om in deze bizarre tijden een signaal af te geven naar jullie, naar onze sponsoren en naar de maatschappij. Wees wijs, gebruik je gezonde verstand, spreek elkaar aan en blijf gezond. Dit is volgens ons de beste manier om elkaar zo snel mogelijk weer op de sportvelden en in de kantine te kunnen begroeten.

Met vriendelijke groeten, Bestuur V.V. Neerbeek

Geen reacties

Laat een reactie achter