• info@vvneerbeek.com
  • 046-4379154

Nieuwsbrief

Beste leden,

Omdat er een aantal veranderingen heeft plaats gevonden, willen we jullie via deze nieuwsbrief op de hoogte brengen.

Zoals alle leden inmiddels wel zullen weten, is Peter Smeets gestopt als voorzitter. Het bestuur is in gesprek met een nieuwe kandidaat en hoopt daar volgende week iets meer over te kunnen vertellen.

Ook Sander Lemmens heeft afscheid genomen als secretaris van onze club. Deze functie is al ingevuld in de persoon van Marco Schoenmakers.

Gelukkig kunnen wij melden dat de nieuwe website van VV Neerbeek in de lucht is. We hebben een enthousiast persoon bereid kunnen vinden deze voor ons te maken. Op deze website is al het nieuws over VV Neerbeek te volgen. Ook zullen er regelmatig foto’s geplaatst gaan worden van de verschillende evenementen. Uiteraard kunnen jullie de website ook raadplegen voor alle handige informatie en formulieren. Bij deze willen wij Gert-Jan, van RTK-automatisering, heel hartelijk bedanken voor het maken van deze mooie website.

Ook via social media zijn wij goed te volgen. Naast onze vertrouwde Facebook pagina, zijn we nu ook te vinden op ons nieuwe Twitter account (@rkvvneerbeek) en ons nieuwe Instagram account (vvneerbeek).

De grootste verandering voor komend seizoen zal zijn dat alle spelende leden zich aan moeten melden bij de nieuwe wedstrijdzakenapp. Deze is op de vertrouwde manieren te downloaden voor Android en IOS, zowel op telefoon als tablet. Hiermee komen alle spelerspassen te vervallen, want deze staan dan digitaal in de nieuwe app. Spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het uploaden van een recente foto. Dit kan allemaal geregeld worden binnen de wedstrijdzakenapp. Als deze foto niet recent of onduidelijk is, dan loop je het risico dat je niet mee kunt spelen. Mocht de scheidsrechter bij de pascontrole jouw foto te onduidelijk vinden, kan deze jou weigeren het veld  te betreden. Dus voorkom alle ellende en plaats een goede foto. Voor de jeugd tot en met JO-11 is dit nog niet verplicht, maar ook zij kunnen zich alvast registreren op de wedstrijdzakenapp.

Als je een account gaat aanmaken in de app, moet dit gebeuren met het KNVB-nummer in combinatie met het emailadres dat bij ons bekend is. Gebruik je hiervoor een ander emailadres, zul je geen toegang krijgen tot de wedstrijden van jouw team. Voor alle senioren zal er nog een controleformulier uitgedeeld gaan worden om ervoor te zorgen dat wij in het systeem de juiste emailaderessen hebben staan. Het KNVB-nummer staat op jouw (niet meer te gebruiken) spelerspas. Mocht je deze niet in je bezit hebben, kun je altijd even een mail sturen naar secretaris-vvneerbeek@outlook.com. Ook als er twijfel is over het bij ons bekende emailadres, kun je altijd even een mail sturen.

De wedstrijdformulieren zullen voortaan ook via deze app ingevuld moeten worden. Per team zullen de personen die dit gaan regelen, later nog verder geïnformeerd worden.

We wensen alle leden een leuk en sportief seizoen toe en we hopen jullie regelmatig te mogen ontmoeten in onze gezellige kantine.

Namens het bestuur van Vv Neerbeek, Marco Biermans, Marco Schoenmakers, Ron Greven, Ruud Boesten, John Cremers en Suzan Stenzel.

 

Geen reacties

Laat een reactie achter