• info@vvneerbeek.com
  • 046-4379154

Grote Clubactie 2022

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor activiteiten voor onze jeugd en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

De jeugd van VV neerbeek zal komende weken langs de deuren gaan om zo veel mogelijk loten te verkopen. Bestellen kan door het formulier in te vullen van degene die bij je aan de deur staat of door de QR-code te scannen op het verkoopboekje.

Ook is het mogelijk onderstaande QR-code te scannen of op deze link te klikken https://lot.clubactie.nl/lot/rkvv-neerbeek/405292 Dan kom je rechtstreeks op onze persoonlijke verkooppagina. Hier kun je zoeken welk lid je wilt steunen door middel van de voornaam in te voeren. Daarna selecteer je het aantal loten dat je wilt kopen en vul je jouw gegevens in. Zo steun je niet alleen de club, maar er zijn ook nog leuke prijzen te verdienen voor de kinderen die de meeste loten verkopen.

Namens de kinderen en de club alvast heel erg bedankt!!!

Geen reacties

Laat een reactie achter