• info@vvneerbeek.com
  • 046-4379154

Bedankt

De afgelopen maanden zijn niet makkelijk geweest. En het lijkt erop dat we nog een aantal pittige maanden tegemoet gaan. Maar graag zou ik even stil willen staan bij de positieve dingen. Bij de mensen die ervoor zorgen dat VV Neerbeek ook in deze tijden door kan draaien.

Daarbij denk ik aan de mannen van de activiteitencommissie die met een aantal leuke acties ervoor hebben gezorgd dat er toch nog iets gebeurt voor onze leden. Voorbeelden hiervan zijn de voetbalquiz en de VV Neerbeek Vastelaovend Box. En met die laatste actie steunen ze niet alleen de club, maar ook nog eens de locale ondernemers!!

Ook de mannen van onderhoud staan elke week weer klaar om de kantine en alles daaromheen spik en span te houden. Van schoonmaken tot repareren van alles wat toch nog kapot gaat: deze mannen draaien hun handen daar niet voor om. Chapeau!!

Ik wil ook graag alle jeugdleiders en de jeugdcommissie bedanken voor hun inzet. Zij staan meerdere keren per week gewoon paraat om de jeugd lekker te laten trainen. Daarnaast organiseren ze ook geregeld andere activiteiten voor de jeugd.

Verder gaat mijn dank uit naar onze leden en sponsoren die ons financieel volledig blijven steunen. Zonder jullie zouden wij deze moeilijke tijd niet door kunnen komen.

Zoals jullie kunnen lezen staan er wekelijks dus genoeg vrijwilligers klaar om onze club overeind te houden. En dat is wat onze club zo mooi maakt. Een club die in het hart zit van onze vrijwilligers, leden en sponsoren. En dat maakt mij een bijzonder trotse voorzitter!!

Hopelijk zien we elkaar snel weer op de mooiste club van Nederland!

Groeten, Marco Schoenmakers.

Geen reacties

Laat een reactie achter